Dyrene våre

Vi har til sammen fire kjæledyr. To chinchillaer, en hamster og en hund. Her er en presentasjon av vennene våre:

Luna

20130721-133312.jpgLuna, født 5. april 2013, er en av våre to chinchillaer. Hun er hvit violet. Luna er en søt og snill liten frøken som finner på lite sprell – for en chinchilla å være. Hun er jo en chinchilla tross alt og de er av natur raske, nysgjerrige og spretne.

Luna er den pratsomme av våre to chillaer. Hun prater en del ved å lage koselyder til søsteren sin. Hun elsker å klatre, løpe og veggsurfe på ekte chillamaner. Hun er ganske tam og synes det er helt greit å bli holdt og kost litt med. Om man lener ansiktet inn mot buret når man sier hei, stikker hun nesen borti din og så øyebrynene dine for å lukte. Det er chillaenes måte å si hei på 🙂

Pepsi

20130721-133330.jpgPepsi, født 5. april 2013 og er black velvet. Hun er Lunas tvillingsøster, men litt mindre i vekst enn henne. Men til tross for liten i vekst har hun en stor personlighet. Hun er også den dominante av de to. Takket være Pepsi må jentene ha hver sin matskål og drikkeflaske. Men de er likevell gode venner og sover alltid tett sammen, men da som regel med Pepsi øverst med Luna som hodepute.

Pepsi er husets rampejente! Ettersom hun er mindre enn Luna har hun klart å rømme hele ni ganger fra buret da hun var liten. Hun er nysgjerrig og har veldig lyst på å komme opp i hånden din, men så tør hun ikke helt likevell. Men når vi er i lekerommet bruker hun deg gjerne som base til å puste ut innimellom sprettene. Hun også elsker å klatre. Veggsurfing er det ikke like mye av, men derimot er hun flink til å poppe!

Pepsi liker ikke å bli holdt og kost med, men har begynt å godta det litt mer nå enn før. Vi får lov til å klø henne litt på magen og håndhilse. Hun synes også det er litt ok å bli klødd på hodet, men bare en bitteliten stund. Hun er nemlig fryktelig kilen!

Ezio
Kommer

Benny
Kommer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s