Storhandel på nett – del 2

Ida overtalte meg til å montere buret med en gang. Så samme kveld satte vi i gang. Vi tok ut gitterdelene og det som følger med av utstyr. Mens jeg forsøker å få en grei oversikt over hva som er hva, kommer det fra Ida «bunnen er knust..»

Ja, og selvsagt var den det… Så utrolig typisk! (Det kom en del stygge ord fra min munn, men dere har vel fantasi nok til å vite hvilke ord det er snakk om)

Ved nærmere ettersyn så embalasjen litt sammentrykt ut i det samme hjørnet. Under ser dere buret:

20130522-100934.jpgBuret er knust i hjørnet og store biter ligger i og under bunnen.

Ja, det var ikke mye jeg kunne gjøre der og da. Det var jo tidlig kveld, ca 18.00, så jeg bare sendte en e-post (må innrømme at den var litt krass) til Nettdyret.no hvor jeg lurte på hvordan vi skulle gå frem nå.

Samme kveld (!) fikk jeg svar hvor de beklaget så mye. Om jeg tok bunnen med til postkontoret og fylte ut klageskjema, fikk denne stemplet og sendte kopi av skjemaet til dem på e-post, skulle de sende meg nytt bur med det samme. Ikke noe dill, men de måtte altså ha kopi av stemplet skjema.

Jeg dro til postkontoret neste dag, sendte Nettyret.no kopi av stemplet klageskjema og samme dag sendte de et nytt bur! Snakk om service! Jeg er virkelig imponert så langt.

Jeg har fortsatt det gamle buret, for Posten mente det holdt med foto av den knuste bunnen i første omgang. Men for å være på den sikre siden vil de gjerne at jeg beholder bunnen og embalasjen til saken er ferdig behandlet.

Så fire dager senere fikk jeg på nytt slept en diger pakke inn i huset. Jeg rev opp embalasjen og sjekket. Bunnen var hel!

Samme kveld monterte Ida og jeg buret og her er resultatet:

20130522-102240.jpgDet er litt mer utstyr i dette buret enn det egentlig skal være. Det er fordi jeg har tatt med ekstra hyller, vannflasker, mm fra det ødelagte buret. Hverken Posten eller Nettdyret vil ha dem så da er det jo dumt å kaste dem!

Fint ikke sant!

Men nå er det så at chinchillaer gjerne gnager på alt, også plasthyller. Og det er ikke bra, for magen og tarmene klarer ikke å fordøye plastbitene. Hamstere gnager de også, men chillaer er antagelig en del værre. Det anbefales derfor at man bytter ut plasthyllene med trehyller.

Vi vil jo gjerne gjøre ting så riktig som mulig, så del tre av denne serien viser hvordan vi løste det problemet!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s